O nama

Škola stranih jezika Centar Studio osnovana je 1999. godine i nalazi se u samom centru Petrovca na Mlavi, u pešačkoj zoni, na I spratu tržnog centra Stig. Do danas je nekoliko hiljada polaznika završilo naše kurseve, tako da se možemo pohvaliti velikim iskustvom na polju podučavanja stranih jezika.

U ponudi imamo kurseve engleskog, nemačkog i italijanskog jezika, za sve nivoe, od početnog do naprednog, a namenjeni su polaznicima svih starosnih grupa, deci predškolskog i školskog uzrasta, srednjoškolcima i odraslima. 

Nastava se odvija u prijatno i moderno opremljenom ambijentu, a bazira se na inovativnim i savremenim metodama na polju podučavanja stranih jezika, sa ciljem da naučite da komunicirate slobodno i samouvereno na stranom jeziku. 

Naši predavači su pre svega stručni i iskusni, a takođe i veoma posvećeni svom poslu, spremni da svoje metode prilagode situaciji i intresovanjima polaznika. Svi naši polaznici po završenom kursu imaju mogućnost polaganja ispita i dobijanja sertifikata naše škole koji je validan dokument o stečenom znanju na teritoriji Srbije.

Znanje stranog jezika danas nije samo potreba, već otvara i mnoga vrata, bilo da je u pitanju putovanje, druženje, obrazovanje, usavršavanje znanja iz bilo koje oblasti i nauke, bilo korišćenje interneta i savremenih tehnologija.